Vīzas uz Baltkrieviju

 Vīzas uz Baltkrieviju (izpildīšanas termiņš)  5. d.d.   2. d.d. 
 Privāta vienreizējā līdz 30 dienām  35  60
 Privāta divkārtējā līdz 30 dienām  45  80
 Privāta daudzkārtējā līdz 30 dienām    
 Tūrisma vīza vienreizējā līdz 30 dienām  35  60
 Darījuma vīza vienreizējā līdz 30 dienām  35  60
 Darījuma vīza divkārtējā līdz 30 dienām  45  80
 Tranzīta 1 kārtējā  20  40
 Tranzīta 2 kārtējā  25  40
 Tranzīta daudzkārtējā  45  80
 Darījuma daudzkārtējā līdz 3 mēnešiem  70  130
 Darījuma daudzkārtējā līdz 12 mēnešiem  75  135
 Bērniem līdz 6 gadiem  7  8

 

Vīzas noformēšana tiešsaistē!

Jūsu ērtībai, kā arī, lai ietaupītu jūsu laiku, jums ir iespēja aizpildīt pieteikumu vīzas noformēšanai tiešsaistē mūsu tīmekļa vietnē un pēc tam ienest mūsu birojā tikai fotoattēlu un pasi vai nofotografēties tieši uz vietas. Mēs respektējam jūsu laiku!

Trīs vienkārši soļi:

 Aizpildiet anketu tiešsaistē vietnē
 Atnesiet uz biroju fotoattēlu un pasi
 Gaidiet jūsu vīzas noformēšanu

Aizpildīt anketu online

Piezīme.Pasūtījuma izpilde tiek uzsākta nākamajā darbdienā vai dienā, kas seko dienai, kurā pie mums birojā ir saņemta jūsu pase un fotoattēls.
Fotoattēlu var izgatavot pie mums uz vietas.

Nepieciešamie dokumenti vīzas saņemšanai:

  • Pase.
  • Pasei jābūt ne māzāk par 2-3 brīvām vīzas lapām, pases derīguma tērmiņam jābūt ne māzākam par 3 mēnešiem pēc vīzas beigšanas).
  • Viena krasaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5*4.5).
  • Bērniem dzimšanas apliecības kopija.
  • Dzimušiem pēc 11.11.1991 dzimšanas apliecības kopija.
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Anketa.

Nepieciešamie dokumenti darījuma vīzas saņemšanai:

  • Vēstule no Latvijas firmas (oriģināls krievu valodā ar zīmogu un parakstu);
  • Prasījuma vēstule no Baltkrievijas firmas (oriģināls ar zīmogu un parakstu).
  • Izraksts no Baltkrievijas uzņēmuma reģistra (apliecināts);
  • Firmu sadarbības līguma kopija (origināls), ar Baltkrievijas firmas direktora parakstu un zīmogu.
  • Viena krasaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5*4.5).
  • Pase (pasei jābūt ne māzāk par 2-3 brīvām vīzas lapām, pases derīguma tērmiņam jābūt ne māzākam par 3 mēnešiem pēc vīzas beigšanas).
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Anketa.

Papildus informācija:

  • Konsulāras nodevas izmaiņu gadījumā, cenas var mainīties!
  • Konsulāra nodaļa patur tiesības izskatīt dokumentus vīzas noformēšanai tāda laika perioda garumā, kurš tiks atzīts nepieciešams.
  • Vīzas noformēšanā var būt atsacīta, gadījumā, ja iesniedzēja iebraukšana valstī tiks uzskatīta par nevēlamu.
  • Gadījumā ja vīzas noformēšanā bija atteikts iekasētā konsulāra nodeva par vīzu netiek atgriezta un atteikuma iemesls netiek paskaidrots.
    Pēc nepieciešamības Konsulāra nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus.

LR pilsoņi, nepilsoņi, personas, kas pastāvīgi uzturas LR teritorijā ir atbrīvoti no nepieciešamības reģistrēties Baltkrievijas Republikas teritorijā uz uzturēšanās periodu līdz 30 dienām no iebraukšanas datuma, ja iebraucot Baltkrievijā ir noformēta migrācijas karte.