Vīzas uz Britu salām

Vīzas uz Angliju, Skotiju un Īriju:

  • aizpildām tiešsaistes anketas vīzas saņemšanai.
  • Dokumentu tulkojumi angļu valodā vīzas noformēšanai.
  • Viesnīcu/hosteļu rezervācija Apvienotajā Karalistē un Īrijā.
  • Konsultācijas, padomi, ieteikumi.

Ieteicamā dokumentu pakete visu kategoriju vīzām:

Dokumenti no Apvienotās Karalistes:

  • ielūgums brīvā formā (sniedzam paraugu angļu valodā).
  • Uzaicinošās personas pases kopija (skenēt un nosūtīt uz e-pastu: strend@strеnd.lv).
  • Izraksts no bankas par 1 mēnesi, kas apliecina naudas esamību uzaicinošās personas rīcībā.
  • Ja radinieks: dzimšanas apliecība; laulības apliecība (tulkojums angļu valodā + apliecināšana).

* Laulāto (jaunlaulāto) kopīgie fotoattēli, kas apliecina, ka laulība nav fiktīva.
* Papildus: NIN no Apvienotās Karalistes, darbvietas izziņa.

Dokumenti no Latvijas:

  • fotoattēli (izgatavojam uz vietas).
  • Laulības apliecība, ja izceļosiet kopā ar laulāto — (tulkojums angļu valodā + apliecināšana).
  • Pase (derīga vairāk nekā 1 gadu uz priekšu).
  • Darbvietas izziņa (tulkojums angļu valodā + apliecināšana).
  • Bankas izziņa — vēlams no 1000 € - (tulkojums angļu valodā + apliecināšana).

* Vēlams sniegt dokumentus, kas apliecina aviobiļešu rezervāciju (BOOKING) abos virzienos (KĀ ARĪ TRANZĪTAM!)

VĪZAS noformēšanas termiņš = 15 darbdienu.
VĪZAS noformēšanas termiņš = 5 darbdienas.

Valsts nodeva par vīzu maksājama ar bankas karti tiešsaistē uzņēmuma birojā!

Aizpildām vīzas anketu tiešsaistē angļu valodā.

Ja jūs dosieties kopā ar laulāto Latvijas pilsoni, tad konsulārā nodeva netiek iekasēta!

Visus dokumentus jūs personīgi iesniedzat Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes Vīzu centrā Aspazijas bulvāris 20, Centra rajons, Rīga, LV-1050
Vīzu izsniedz uz pusgadu (daudzkārtējai ieceļošanai).

Papildinformācija

  • Vīzas netiek pagarinātas. Vīzas termiņu nevar mainīt.
  • Atbilstoši starptautiskajai praksei Konsulārā nodaļa patur tiesības izskatīt dokumentus vīzas noformēšanai tādā termiņā, kāds tiks uzskatīts par nepieciešamu. Vīzas izsniegšana var tikt atteikta, ja pieteicēja ieceļošana valstī tiks uzskatīta par nevēlamu.
  • Ja vīzas izsniegšana tiek atteikta, iekasēta konsulārā nodeva par vīzas noformēšanu netiek atmaksāta.
  • Nepieciešamības gadījumā konsulārā nodaļa var pieprasīt papildu dokumentus.